E-mail: simonics.gyula@gmail.com

Levelezési cím: H—3961 Vajdácska, Fő u 151.

LOVASSPORT

RIGÓ LOVASTANYA

 

ZEMPLÉN

RIGÓ LOVASTANYA

 

ZEMPLÉN

Vendégház

A régi vályogház csak kis mértékben került felújításra, azonban igyekszünk tartalmas és felejthetetlen tanyasi élményt biztosítani a hozzánk látogatóknak: a bátor lovasoknak és a bátortalan kisgyermekes családoknak. Ha szívesen szaladgál naphosszat a homokban, ha nem bánja, hogy a nyári melegben együtt izzad a lóval, ha jobban örül a sült szalonna illatának, mint amennyire a ruhája füstössége zavarja, akkor Ön a mi vendégünk és szívesen látjuk.

 

A tornácos vályogház első bejárata a két vendégszobába vezet, melyhez középen egy zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A bal oldali szobában jelenleg 2db szimpla, 1db emeletes, 1db gyerekágy és 1 pótágy található. A jobb oldali szobában 2db szimpla ágy, 1db gyerekágy és 1 pótágy található.

Külön bejárattal is elérhető, de a házban a jobb oldali szobából is megközelíthető a konyha (hűtő, mikro, tűzhely).

 

A vályogházzal szemben áll egy fedett filagória, ahol nyári, meleg, esős időben is jó hangulatú mulatozásokra került már sor egy-egy kimerítő lovas-túra után. A nyári táborok alkalmával pedig itt rendeztük meg az esti ping-pong csatákat. A filagória mellett található a szalonnasütő-bográcsozó, amely a tanyasi élet elengedhetetlen része.

 

Áraink:

3+3 fős szoba                                                                             1700ft/éj

2+2 fős szoba                                                                             1500ft/éj

Teljes ház                                                                                  3000ft/éj