E-mail: simonics.gyula@gmail.com

Levelezési cím: H—3961 Vajdácska, Fő u 151.

LOVASSPORT

RIGÓ LOVASTANYA

 

ZEMPLÉN

RIGÓ LOVASTANYA

 

ZEMPLÉN

Szövegdoboz: A Rigó Lovas-tanya fő tevékenysége lovas-túrák szervezése. A túrák részletes bemutatása a lovas-túrák oldalon található. A túrák szervezésén kívül az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
Oktatás a Vajdácskai Lovas Sport Egyesület keretén belül: lehetőséget biztosítunk rendszeres lovaglásra, és olyan oktatást biztosítunk, mely figyelembe veszi a jelentkező életkorát, felkészültségét, bátorságát. Célunk, hogy töretlen figyelemmel forduljunk a lovaglás iránt érdeklődők felé, és türelemmel tanítsuk, bíztassuk azokat is, akiknek elsőre talán nincs bizalmuk ezekhez a tekintélyparancsoló ámde okos és együttműködő állatokhoz.
Lovas-tábor: a tábor folyamán szeretnénk ha a gyerekek a lovaglás mellett számos hasznos tevékenységgel töltenék nálunk az idejüket. A foglalkozások elsősorban a lovaglás, lóápolás illetve a népi hagyományőrzés témaköreiben kerülnek megszervezésre, azonban lehetőség nyílik sok kötetlen játékra is. A táborok ideje alatt számos kirándulásra is sor kerül, illetve beiktatjuk a Zempléni Fesztivál egy-egy jellegzetes programjának megtekintését is.  
Vendégház bérlés: jelenleg 9 fő fogadására alkalmas. Terveink szerint a vendégház felújítása hamarosan megkezdődik, és ezzel igyekszünk még inkább megfelelni vendégeink igényeinek.
Lovas-hintó bérlés: az autentikus hintóval lehetőség van kirándulás szervezésre és fotózásra.
Lovak bértartása: gondozott jó körülmények biztosítása a ló tulajdonosok lovai számára. Szakszerű ápolás és ellátás.

Foto Galéria: itt ...

Lovas szolgáltatásaink

Szövegdoboz: Lovas tábor
Szövegdoboz: Vendégház
Szövegdoboz: Lovas Sport Egyesület
Szövegdoboz: Lovas-túrák
Szövegdoboz: Hintóbérlés
Szövegdoboz: Lovak bértartása